Meditació Budista

 

passera i mar

Beneficis de la pràctica de la Meditació

La meditació et connecta amb la vida i la llibertat: la presència plena amb el present   fa surgir la naturalesa autèntica de la ment.

La plena consciència t’aporta un espai de relaxació ,concentració i comprensió per tornar a tu i estabilitzar els pensaments i les emocions.

La meditació implica una capacitat de reeducar el cos i la ment, aporta consciència sobre els processos del pensament, tranquilitat interior ,  capacitat per superar l’estrés , fomenta la compassió envers els altres i la comprensió d’un mateix.

És l’activitat més important de la nostra època en la qual l’individu pateix , ens necessitem mútuament per poder exercitar la solidaritat , la llibertat i la compassió.

El fet de seure a meditar junts genera l’energia de la plena conciència; això requereix pràctica i entrenament i proporcionar aliment espiritual.

En aquesta meditació es treballa la concentració,  visualització i contemplació de la naturalesa de la propia ment, domini sobre els pensaments i s’aprèn a generar compassió cap a un mateix i cap als altres.

“Quan observes que aquesta pràctica nutreix al món et sents molt feliç perquè estàs connectat amb la vida i servint-la d’una manera molt real.” Merche García Alcoba, Professora de Meditació.

 

silueta meditació

 

Dies: Dilluns a les 10:15 h matí  i dimarts a les 19:30 h tarda.

Telèfon: Raquel  608 93 99 53.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s