L’institut Català de Terapies Naturals

logo ICATNA

L’Institut

L’Institut Català de Terapies Naturals i Formació de Terapeutes Professionals és una plataforma seriosa i professional on formar-se com a terapeuta amb els millors professionals i terapeutes actuals de les diferents especialitats que s’ofereixen.

També és un espai de Salut Integral i de Creixement Personal on trobaràs l’acompanyament i les eines necessaries pel teu benestar i el de la teva família i pel vostre creixement personal.

L’Institut abarca quatre grans àrees:

  1. Espai de Formació, on podràs formar-te amb els millors terapeutes i professionals de les terapies naturals. Els nostres professors són, davant de tot i abans que res, terapeutes. Això garanteix la seva actualització constant i la seva experiència. No ens valen només formadors, sino formadors implicats al 100% amb la salut de les persones, tan física, com emocional i espiritual.
  2. Espai Salut, on podràs trobar la terapia o terapìes naturals que millor s’adaptin a tu, segons el què necessitis en cada moment de la teva vida. Tan treballem en la recuperació de la Salut com en la prevenció de dolències, transtorns i malalties.
  3. Espai Família, un espai de trobada familiar, escola de pares i mares, suport al part natural, a la criança natural i l’educació emocional i ambiental. Un espai on els més petits hi són plenament benvinguts i recolzats en el seu desenvolupament i on es respecte el seu tempo. Un espai per compartir en família.
  4. Espai Voluntariat, on els estudiants i voluntaris podran realitzar les seves pràctiques tot ajudant als sectors més desfavorits i/o necessitats.

Tot això enmig d’un marc incomparable al bell mig de la Garrotxa, un tresor de la natura, envoltats de boscos i camps on es respira pau i armonia, un regal pels sentits.

També oferim teràpies i formació a Roses (Alt Empordà) i a Serinyà (Pla de l’Estany).

A part estem creant una pàgina-directori (gratuïta) amb els especialistes de teràpies naturals interessats en promocionar-se i que ofereixen professionalitat i seriositat.

Sigues benvingut/da i lliure per navegar en aquest espai natural!

imatge formacio

One response to “L’institut Català de Terapies Naturals

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s