Desprogramació Biològica o Biodescodificació

Desprogramació Biològica o Biodescodificació

 

Visites cada primer divendres de mes a Icatna

Per concertar hora :

Isabel Vidal Font

tel. 647 903 252

Què és la Biodescodificació?

La Desprogramació Biològica o Biodescodificació és una eina cada vegada més coneguda en l’acompanyament terapèutic. S’enfoca en ajudar a fer conscients els mecanismes biològics que fan aparèixer patologies de tot tipus (físiques, emocionals, de relacions, de comportament, etc)

. Què explica el meu símptoma?             
. Quin és el xoc o els xocs viscuts que han fet que el meu cos s’expressi amb una malaltia?     
. Quines emocions sento lligades a aquests fets viscuts en silenci i inesperadament?  

Amb la participació activa i la presa de consciència de la persona s’afavoreix la seva recuperació. Busquem “llegir” allò que el cos expressa amb els símptomes. La tasca de l’acompanyant en desprogramació serà ajudar a comprendre el programa inconscient biològic activat al cos a causa d’una qüestió que la ment-consciència no pot resoldre d’una altra manera.

Revisem i si cal també treballem amb les memòries transgeneracionals, és a dir les possibles influències que venen de l’arbre familiar.

Al prendre consciència fem el pas següent: arribar a una solució real o simbòlica, així l’inconscient ja no ha d’actuar a través del símptoma: amb diferents exercicis, dols, visualitzacions, afirmacions positives, etc. reforcem el procés curatiu.

Útil en qualsevol patologia o trastorn, tant per adults com per a infants. En els cas dels infants, no cal que vinguin a la consulta, la revisió dels símptomes i els diferents exercicis comença sempre amb els adults referents.

* No substitueix en cap cas ni diagnòstic ni tractaments mèdics. Complementa i afavoreix el procés de sanació de manera global i inclusiva. Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte i comentarem si aquest acompanyament pot ser útil per vosaltres!

 

 

 

Isabel Vidal Font

tel. 647 903 252

www.isabelvidalfont.blogspot.com

isabelvidalfont@gmail.com